Category: Roosendaal

GVPO Wij Samen

Stichting Wij Samen biedt, in samenwerking met één van onze scholen, ondersteuning aan kinderen met een extra ondersteuningsbehoefte om deel te kunnen nemen aan de maatschappij. Door de….

Lees verder

GVPO Wonderwijs

Wonderwijs locatie Gezellehoek is een voorziening ingericht voor kinderen die, vanwege onvoldoende onderwijsaanbod in het land van herkomst, behoefte hebben aan een specifiek aanbod. Er is extra aandacht….

Lees verder

GVPO Zonnewijs

Het Zonnewijstraject is een hybride aanpak voor kinderen met ontwikkelvraagstukken ten aanzien van de sociaal-emotionele en/of gedragsontwikkeling. De basisscholen en het speciaal onderwijs werken intensief met elkaar samen…..

Lees verder

De Baayaert

Welkom op het Schoolvenster van OBS de Baayaert.OBS De Baayaert  is de Openbare Basisschool in Wouw, waar alle kinderen welkom zijn, ongeacht hun afkomst. De Baayaert biedt:Een open….

Lees verder

ZieZo

Als Montessorischool ZieZo hebben wij een gemeenschappelijke visie, namelijk het kind te ondersteunen op weg naar zelfstandigheid. Daarbij stellen wij het ontwikkelingsproces van het individuele kind centraal. Er….

Lees verder

De Wingerd

Deze schoolpagina geeft u inzicht in de resultaten van Openbare Dalton Basischool de Wingerd. De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie van het Onderwijs en de school…..

Lees verder

De Wending

Welkom op het schoolvenster van obs de Wending. Wij zijn een basisschool in beweging! Met onze leerkrachten, als professionals, aan het roer vinden we de balans tussen welbevinden, beleving….

Lees verder

De Singel

Zo veelzijdig en kleurrijk als onze kinderen zijn, zo is ook ons onderwijs. Dit is gericht op de algehele ontwikkeling van kinderen. Hiervoor kijken we goed naar wat….

Lees verder

Kindcentrum Bergop

De naam van de school Bergop is een verwijzing naar de weg die alle kinderen afleggen tijdens hun leerproces. Kernwaarden die hierbij horen zijn: ◊ Succes behalen ◊….

Lees verder

De Klimroos

De Klimroos is een kunstzinnige en sportieve basisschool in Roosendaal (Noord-Brabant). Tevens zijn er peutergroepen, een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang in onze school te vinden. Wij staan voor….

Lees verder
  • 1
  • 2

Werken bij obo?

Wilt u ook graag een bijdrage leveren aan het openbaar basisonderwijs in West-Brabant? Overweegt u een carrière als zij-instromer in het basisonderwijs? Dan is werken bij OBO misschien wel iets voor u.  Klik op onderstaande link om de vacatures en andere mogelijkheden te bekijken.

Bekijk onze vacatures

“Een leraar moet met de hersenen
van zijn leerlingen kunnen denken”

- S.W.F. Margadant