Onze vestigingen

OBO bestaat uit 15 basisscholen/kindcentra en 3 gespecialiseerde voorzieningen voor passender onderwijs (GVPO). Op de verschillende vestigingen is er sprake van een grote diversiteit.

De onderwijsinspectie heeft al onze scholen tenminste met een voldoende beoordeeld.

OBO-scholen en kindcentra vervullen een belangrijke positie in de buurt. In onderstaand overzicht vindt u de vestiging bij u in de buurt.

Filter onze scholen op:

De Springplank

OBS De Springplank is een kleine, krachtige openbare school en een afspiegeling van de gemeenschap zoals die rondom ons bestaat; een plaats waar kinderen, leerkrachten en ouders met….

Bekijk deze school

De Boemerang

OBS De Boemerang is een openbare basisschool waar alle leerlingen welkom zijn, iedereen mag zijn wie hij of zij is. Wij bereiden kinderen voor op hun leven in een….

Bekijk deze school

Willem de Zwijger

Welkom bij OBS ‘Willem de Zwijger’ OBS Willem de Zwijger is een eigentijdse en sfeervolle openbare basisschool waar elk kind zich gezien en gehoord voelt. Wij hebben positieve….

Bekijk deze school

Werken bij obo?

Wilt u ook graag een bijdrage leveren aan het openbaar basisonderwijs in West-Brabant? Overweegt u een carrière als zij-instromer in het basisonderwijs? Dan is werken bij OBO misschien wel iets voor u.  Klik op onderstaande link om de vacatures en andere mogelijkheden te bekijken.

Bekijk onze vacatures

“Een leraar moet met de hersenen
van zijn leerlingen kunnen denken”

- S.W.F. Margadant