De Springplank

OBS De Springplank is een kleine, krachtige openbare school en een afspiegeling van de gemeenschap zoals die rondom ons bestaat; een plaats waar kinderen, leerkrachten en ouders met elkaar samen leven, samen leren, samenwerken, samen spelen, vieren en emoties delen. Wij zien onze school als een springplank naar de toekomst waar we een fundamentele bijdrage leveren aan de optimale individuele ontwikkeling van kinderen tot mensen die graag blijven leren en die met zelfvertrouwen en verantwoordelijkheidsbesef in de wereld staan. Graag laten wij zien waar we trots op zijn en hoe we de school verder willen ontwikkelen.

In 2018 heeft de inspectie de school een GOED toebedeeld. De passie van het team om onze leerlingen lekker in hun vel te laten zitten en daarnaast ook het onderwijs te bieden waarmee ze uitstromen naar een passende vervolgschool is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we niet alleen, maar samen met ouders en andere stakeholders die…

Werken bij obo?

Wilt u ook graag een bijdrage leveren aan het openbaar basisonderwijs in West-Brabant? Overweegt u een carrière als zij-instromer in het basisonderwijs? Dan is werken bij OBO misschien wel iets voor u.  Klik op onderstaande link om de vacatures en andere mogelijkheden te bekijken.

Bekijk onze vacatures

“Een leraar moet met de hersenen
van zijn leerlingen kunnen denken”

- S.W.F. Margadant